Wijnhandel JEJO

Puur uit interesse begon Christophe een cursus wijnkennis / sommelier. Christophe besliste in 2006 om in bijberoep wijnen te verkopen, hij bood een gamma aan gebaseerd op zijn wijnkennis en smaak.

Bij onze zoektocht naar interessante wijnen zijn wij steeds op zoek naar wijndomeinen met een sterke filosofie. Onze filosofie is samenwerken met kleinere wijndomeinen, uit minder gekende wijnregio’s, waarbij alle betrokkenen een grote liefde hebben voor hun tradities en producten. 

Samenwerken met een wijndomein doen we dus niet zomaar… Er gaat een heel proces aan vooraf.  Meer specifieke uitleg over de wijndomeinen waar we zeer nauw mee samenwerken kan je vinden op de pagina van ieder specifiek wijndomein.

Alvorens een samenwerking te bezegelen gaan wij steeds te plaatse hun werksfeer opsnuiven, de figuurlijke “klik” moet er ook zeker zijn. Het gaat hier niet enkel om de wijnen, maar ook het verhaal achter de wijnen, wijnboeren, historiek en filosofie.

Door de sfeer ter plekke te gaan opsnuiven, trachten wij ook de passie van al deze wijnboeren over te brengen naar jullie, onze klanten.

Op deze manier willen we jullie graag streken leren ontdekken en appreciëren, waarvan we zeker zijn dat wij, in onze regio exclusieve producten aanbieden.

Gezondheid !!!