Tapas op de wei - zomer 2020

 

Deze zomer pakken we bij JEJO uit met een nieuw concept, geheel conform de huidige gezondheidsmaatregelen,    met als doel jullie alsnog een prachtige zomer te bezorgen:

Vanaf vrijdag 3 juli 2020 kan je iedere woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag terecht op de speelweide achter de kleuterschool van Heikruis (toegang via het dorpsplein) (Uitgezonderd 3 t.e.m. 9 augustus)

Inschrijving is verplicht.  Mochten de weergoden het echt te bont maken,  zorgen wij voor een terugbetaling .

Wij serveren voor iedereen hetzelfde menu,  de tapas zullen wekelijks variëren.   Het hoofdgerecht van de week kan je telkens onderstaand terugvinden, en zal ook iedere week verschillend zijn.   Reservatie en betaling van de gewenste dag kan via onderstaande knoppen.

De kostprijs voor het menu in deze unieke setting bedraagt 38,00€ per persoon,  exclusief alle dranken, deze worden op de avond zelf afgerekend (bij voorkeur via bancontact).  Een aangepast kidsmenu bedraagt 18,00€.

Aanvang tussen 18u en 19u,  gelieve bij aankomst de veiligheidsregels te respecteren en de nodige afstand te houden. Wij begeleiden jullie naar de juiste plek.

Groepen mogen maximaal uit 10 personen bestaan.

Eventuele opmerkingen kan je toevoegen tijdens je bestelling.

Deze locatie graag als private locatie gebruiken: mail ons met je vraag:  heidi@jejowines.be

Meer data worden toegevoegd  ….

Wij gaan door tot en met zaterdag 29 augustus 2020.

Wil je graag een datum reserveren die nog niet online staat,  stuur ons een mail naar heidi@jejowines.be en wij zorgen voor een préreservatie