Restaurant: Gastronomie en wijnen gekoppeld

Sinds 2 oktober 2015 kan u na reservatie  bij ons terecht om te genieten van  een heerlijk menu, met zorg door Heidi samengesteld, en geserveerd met wijnen uit ons gamma, door Christophe geselecteerd.

Naar aanleiding van de opgelegde maatregelen en in overeenkomst met het protocol voor de heropening van de horeca t.g.v. het Corona virus, gecombineerd met het feit dat wij geen klanten op ons terras kunnen ontvangen, is ons creatieve brein op zoek gegaan naar alternatieven en verlieten we ons kleine, gezellige thuisrestaurant.   Zodoende kunnen we jullie daar nu ongestoord ontvangen voor het ontdekken en aankopen van onze wijnen   

Deze zomer brachten wij een heel nieuw concept in open lucht : Tapas op de wei

Vanaf zaterdag 12 september ontvangen we jullie heel graag in ons nieuw concept : De Viering

Momenteel is het restaurant gesloten, maar we staan uiteraard te popelen om jullie binnenkort opnieuw te ontvangen in het unieke decor van deze prachtige kerk.   Intussen leveren wij buffetten aan huis.  De leveringsdagen van deze buffetten worden op deze site weergegeven.

Stuur ons een mail of bel ons op 0474 / 42 13 70 voor meer info.  

Onze wijnwinkel in Heikruis is open op woensdag en donderdag van 15u tot 20u, vrijdag van 14u tot 18u en op zaterdag van 10u tot 17u.