Ons Apéro Jéjó terras is vanaf heden gesloten en wordt terug ons privé Heidi en Christophe terras …     

     de tentjes worden verplaatst naar de speelweide achter de kleurerschool van Heikruis, waar we jullie vanaf vrijdag 9 juli graag ontvangen voor Tapas op de Wei.

Iedere woensdag- , donderdag- , vrijdag- en zaterdagavond kan je hier terecht voor een gezellige avond, met een zomers, vooraf bepaald menu, en live muziek…

Reservatie is verplicht.

Ook in augustus zullen we deze formule aanbieden, vanaf dinsdag 6 juli te reserveren via onze website.,

De drang om jullie opnieuw te kunnen ontvangen bij JEJO is groot, net zoals bij alle collega’s…  De Viering blijft nog gesloten, maar op ons terras achter de wijnwinkel op de Plaats te Heikruis staan onze tafeltjes alvast opgesteld.  Volledig Corona-proof, max 4 personen per tafel, en op veilige afstand tussen de tafels.

Tot en met eind juni 2021 is ons terras geopend, telkens vanaf 11h tot 22h.  Het opzet is eenvoudig: we zijn open als we open zijn… vooral bij mooi weer dus.  

Bij Apéro JéJó serveren we Drinks en Bites, ideaal voor een ontspannend uitje…    We hope to see you soon …

Aangezien de weergoden een beetje kuren hebben, hebben we de tenten van “Tapas op de wei” van onder het stof gehaald, zodat we jullie toch droog kunnen ontvangen.

Reserveren mag, maar hoeft niet, wil je even checken of we zeker een plaatsje hebben, bel dan 0474/421.370

Openingsdagen zullen worden aangekondigd op Facebook en Instagram…  wijnhandelJEJO en RestoJEJO volgen is dus de boodschap.

Wist je trouwens dat je vanaf het Heikruise dorpsplein schitterende knooppuntenwandelingen kan maken, door de prachtige Heikruise velden.  Enkele suggesties: Heikruiswandeling (9km)

                                                 Ter Rijstwandeling (9km)

 Ideaal om te combineren met een Apéro JéJó !