Food & Wines

 

 

Over ons:

Over Heidi & Christophe



Wanneer je van je passie je beroep kan maken ...

of hoe een offset drukker en een tuinarchitecte samen een wijnhandel en -restaurant opbouwden.
Passie voor wijnen en liefde voor gastronomie,  de perfecte match !

Puur uit interesse begon Christophe een cursus wijnkennis / sommelier, terwijl Heidi via avondonderwijs het diploma van hulpkok en kok behaalde.  De aanzet was gegeven. 

Na een reeks omwegen besliste Christophe in 2006 om in bijberoep wijnen te verkopen, hij bood een gamma aan gebaseerd op zijn wijnkennis en smaak.  3 jaar na onze eerste zoon Joppe, werd in hetzelfde jaar als onze tweede knaap Jetse eveneens JEJOwines geboren (voor de twijfelaars onder jullie, vandaar de naam JEJOwines).

 



Bijberoep werd hoofdberoep,  gastronomie en lekker eten werden eraan gekoppeld.

Sinds december 2014 werken wij beiden, met volle overgave en hart en ziel voltijds voor onze zaak, of hoe een passie je beroep kan worden.
 

Bedankt voor de talrijke opkomst en super enthousiaste reacties op onze Winterdegustatie in de kerk...

Afrekenen
Door een van onze Producten te bestellen,
gaat u akkoord met de algemene voorwaarden